Endnu en ulv i Thy?

Endnu en ulv er måske på spil i Thy. To personer har uafhængigt af hinanden, set det de selv er sikre på, er en ulv. Her er billedet. (Privatfoto)

Naturstyrelsen fik onsdag formiddag en opringning fra Esben Smed, som havde noget at berette. Han havde tirsdag været på vej til Klitmøller, da noget løb over vejen.

- Der er stadigvæk mindst en´ulv endnu i Thy!!!!! Jeg var på vej til Klitmøller i aften og kl 18.03 ca. 1 km. efter vejen til Vangså løb en ulv over vejen 3-400m foran mig over vejen fra øst mod vest. Det var specielt halen der gør mig sikker, og den grålige farve! Dette er ingen joke, skriver Esben Smed på sin facebook-side.

Han nåede ikke at tage et billede af dyret, men det var der andre der gjorde. Claus Stephansen fra Vestervig har også set noget, som han tror er en ulv. Og han tog billedet ovenfor.

- Jeg var på vej hjem fra en fest, da jeg så noget ligge i vejsiden. Det var for stort til at være en ræv, siger Claus Stephansen.

Øjenvidne overrasket

Esben Smed kunne næsten ikke tro sine egne øjne. Han havde godt hørt om den forrige ulv, som nu er død. Men at han så skulle støde ind i en ulv tirsdag aften. Det havde han ikke troet.

- Jeg har aldrig tænkt over, at der jo sagtens kunne være to, siger Esben Smed.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Natur.