Ulvedebattør sigtet for overtrædelse af polititilhold

Storm Balderson er blevet sigtet for at have overtrådt det polititilhold han har mod Steffen Troldtoft - sønnen til Mourits Troldtoft, der onsdag er blevet dømt for at skyde en ulv.

Kort før middag i dag besøgte to politibetjente Storm Balderson. Med sig havde de en sigtelse for overtrædelse af et polititilhold.

Storm Balderson er kendt som ulvedebattør, og har tidligere truet Steffen Troldtoft og hans far Mourits Troldtoft, der i dag er i Landsretten er blevet dømt for at have skudt en ulv. Derfor har Storm Balderson et polititilhold mod de to.

Det betyder, at han ikke må opsøge dem eller offentlig debattere om dem i sammenhæng med ulve.

Den 4. september overtrådte han dog forbuddet, da han på Facebook blandt andet skrev, at Steffen Troldtoft også burde være sigtet i sagen fra Ulfborg, hvor en ulv blev skudt.

- Jeg synes, det er dybt til grin, at jeg ikke må nævne noget om hverken far eller søn. Jeg er blogger, og jeg har fået mundkurv på, siger Storm Balderson.

Han fortæller, at han via sin advokat har klaget over tilholdet, men ikke gider vente på klagesagen bliver afgjort.

Derfor har han også i dag på sin Facebookprofil sendt et angreb afsted mod Steffen Troldtoft og forventer endnu en sigtelse for overtrædelse af sit polititilhold.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.