TV MIDTVEST søger en kreativ og effektiv webklipper

Kan du få midt- og vestjyderne til at trykke play? På TV MIDTVEST producerer vi hver uge timevis af stærkt videoindhold. Nu leder vi efter en webklipper, som vil knokle for at udbrede det indhold allerbedst på vores digitale platforme og sociale medier.

Foto: Lasse Uttrup, TV MIDTVEST

Som webklipper bliver du en del af holdet i vores newsroom på TV MIDTVEST. Her skal du i løbet af din vagt tage imod videomateriale fra reportere og fotografer ude i marken og herefter klippe det ned til webvenlige videoindslag. Som webklipper kommer du på den måde til at give læsere på vores hjemmeside og vores apps endnu bedre mulighed for at følge dagens nyheder og fortællinger fra landsdelen.

Men vores læsere og seere forventer også at møde vores historier på sociale medier. Så som webklipper kommer du også til at arbejde med at skabe effektive, kreative og interessante videoproduktioner til både Instagram og Facebook. Her forventer vi, at du er ultra skarp på fortælleteknikken, der er nødvendig på sociale medier - og samtidig har lyst til at videreudvikle det område, så vi kan indtage en frontløber-position. Det er vigtigt, at du både har øje for visuelle virkemidler og samtidig behersker dansk grammatik og retskrivning.

Du skal kunne trives i et newsroom, hvor der både kan være gang i den og brug for fuldt fokus. Det skal føles naturligt for dig at være en del af et hold på dagen. Og så skal du elske at lære fra dig, så hele TV MIDTVEST kan få glæde af de evner, du kommer med. Du får lov til at sætte en standard, som du i samarbejde med en række kolleger skal løfte i hverdagens vagtsætning.

Den vigtigste kompetence du skal komme med er evnen til at servere levende billeder på en ny måde på digitale platforme.

Hos os kan du blive en del af en fantastisk arbejdsplads med fuld fart på udviklingen og en venlig, humoristisk og hjertelig omgangstone. På TV MIDTVEST vægter vi faglighed og kvalitet meget højt - og det gør vi i balance med et godt arbejdsmiljø og et spændende arbejdsliv, hvor medarbejderne løbende bliver skarpere og sejere til deres fag.

Har det fanget din interesse? Send os dit CV, en motiveret ansøgning og 3-5 eksempler på dit klippearbejde, hvis du kan se dig selv i stillingen her.

Send din ansøgning senest 15. april 2019 til job@tvmidtvest.dk. Af hensyn til GDPR beder vi dig undlade at skrive dit CPR-nummer i CV og ansøgning. 

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt digital chef Nadia Nikolajeva på nani@tvmidtvest.dk eller 96 12 12 12. 

Ansættelsesform og ansættelsesdato efter aftale.