Vær opmærksom: Mulig tyvebande på spil i Vesthimmerland

Flere tyverier fra varebiler får politiet til at tro, at der er en tyvebande på spil i området omkring Aars.

Nordjyllands Politi opfordrer borgere i Vesthimmerland til at være ekstra vågne og straks reagere, hvis de ser noget mistænkeligt.

Fem gange indenfor de seneste dage er ukendte gerningsmænd nemlig brudt ind i varebiler og har stjålet værktøj fra bilerne.

- Vi mener, at der kan være tale om omrejsende udenlandske kriminelle, der i øjeblikket er aktive i området omkring Aars, siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

Bevæger sig formentlig rundt i danske biler

Selvom politiet altså har en mistanke om, at det er udlændinge, der står bag, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at de kører i udenlandske biler.

- Vi har grund til at tro, at de bevæger sig rundt i danske biler, siger Anders Uhrskov.

Tyverierne er foregået ved, at gerningsmændene har knust en siderude eller har skåret hul i døren under låsen.

Mellem 16. og 17. oktober gik det ud over tre varebiler, som holdt parkeret på Solvænget. Her blev der stjålet en større mængde værktøj – blandt andet en slagboremaskine, skruemaskiner, en rotationslaser, en slagnøgle, batteriværktøj og kasser med el-materiale.

Desuden blev en varebil på Hans Egedes Vej brudt op mellem 16. og 17. oktober, og her fik gerningsmændene fat i værktøj.

En varebil har derudover fået knust sideruden mellem 12. og 17. oktober på Højtoften. Der blev stjålet elværktøj, en bærbar computer og en iPad.

- Der kan komme flere tyverier til i de kommende dage i takt med, at folk kommer fra ferier og fridage, siger vicepolitiinspektøren.

Ser man noget mistænkeligt, skal man kontakte politiet på 114.

GODE RÅD MOD TYVERI FRA VAREBIL


Læs flere artikler fra Vesthimmerland eller i kategorien 112.