Thisted Sygehus får 'tommel op' fra styrelse

Ny rapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed siger god for Thisted Sygehus.

Det haltede med både medicinhåndtering, instrukser og kontinuitet blandt lægerne, da Styrelsen for Patientsikkerhed i december 2016 var på tilsynsbesøg på Thisted Sygehus. 

Nu har hospitalsledelsen fulgt op med en handlingsplanm, og Styrelsen siger god for den: 

"Styrelsen for Patientsikkerhed har efter tilsynsbesøget den 6. december 2016 og vurdering af det efterfølgende modtagne materiale den 1. marts 2017 fra hospitalsledelsen ved Regionshospitalet Nordjylland, Thisted konkluderet, at Regionshospitalet Nordjylland, Thisted nu opfylder Styrelsen for Patientsikkerheds anbefalinger og krav forbundet med tilsynet," sådan skriver de i rapporten. 

- Det er vi rigtig glade for. Det har været en lang og hård ventetid for os alle. Nu er styrelsens endelige rapport landet, og vi er godt i gang med at implementere vores handlingsplan, siger hospitalsdirektør Henrik Larsen og fortsætter: 

- I forbindelse med at styrelsen var på besøg, har vi bl.a. gennemgået kvaliteten og patientforløb inden for enkelte specialer og på tværs af specialer. Vi har samtidig lavet en 360 graders gennemgang af hospitalet, som vi fremlægger resultatet af over for Regionsrådet den 25. april. Med andre ord har vi lavet en meget grundig gennemgang af akuthospitalet, siger koncerndirektør Anne Bukh


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sundhed.