Thisted-firma mistede 400 udlejningsstole: Udlover 10.000 kroner i dusør

Thisted-firma har ikke set 400 stole og 50 borde siden de lejede dem ud i februar.

400 stole, 50 borde, 60 vaser og fire bryllupskagestativer. Sådan lyder tabslisten for formaet Karup/Thisted Serviceudlejning & flytteforretning, der i forbindelse med et bryllup i Odense lejede inventaret ud, men aldrig har fået det tilbage.

Nu efterlyser firmaet sine ting på Facebook og udlover i samme forbindelse en dusør på 10.000 kroner til den person, der kommer med det afgørende spor, der kan føre firmaet og de mange ting, sammen igen.

På Facebook skriver Laila Svanborg Fjorbak fra Karup/Thisted Serviceudlejning & Flytteforretning den 9. marts, at tingene skulle være returneret allerede den 10. februar. Opslaget er siden blevet delt over 300 gange, og i kommentarfeltet opfordrer brugerne Karup/Thisted Serviceudlejning & Flytteforretning og hinanden til at holde øje med annoncer i Den Blå Avis og i Facebooks mange salgsgrupper, hvor de forventer at bordenes og stolenes uretmæssige ejer vil forsøge at afsætte dem.

Se Facebook-opslaget herunder:

Indehaver af Karup/Thisted Serviceudlejning & Flytteforretning Flemming Andersen fortæller til  TV2 Nord, at firmaet strafferetsligt er dårligt stillet, fordi der er tale om en udlejning, men at man efter weekenden vil stævne lejeren fra Odense i et civilt søgsmål. Han oplyser at den store mængde inventar har en samlet værdi på omkring 250.000 kroner.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.