Mangler du dine fortænder? Pub søger ejermand til tandprotese

Harmonien i Thisted søger ejermanden til en tandprotese, der er blevet fundet udenfor pubben.

Normalt er det jakker og smykker, der bliver indleveret ved pubben Harmonien i Thisted. Og en gang imellem hænder det, at en mobiltelefon eller en pung er blevet fundet.

Det er dog aldrig før sket, at nogen har indleveret et sæt fortænder. I hvert fald ikke før fredag. Her stod servitricen Tanja Bang i baren, da et yngre par kom forbi med en tandprotese, de havde fundet udenfor pubben. Noget, der fik hende til at spærre øjnene op.

- Det havde jeg ikke lige forventet. Sådan en protese koster jo spidsen af en jetjager, siger Tanja Bang med et stort grin.

Hun lagde med det samme en efterlysning af protesens ejermand på Harmoniens Facebookside. I opslaget efterlyser hun en, der pludselig har mistet evnen til at fløjte eller smile.

Ejermanden har ikke meldt sig endnu

Tandprotesen er blevet det helt store samtaleemne blandt gæsterne på pubben.

- Flere joker med det og spørger, om vi mon har fundet deres tænder, siger Tanja Bang.

Indtil videre har der dog ikke været nogen seriøse henvendelser. Men servitricen kan sagtens forestille sig, at tændernes ejermand er at finde blandt pubbens gæster.

quoteFlere joker med det og spørger, om vi mon har fundet deres tænder.

Tanja Bang, servitrice, Thisted

- Det hænder da, at vi har nogle kunder, som ikke har tænderne i behold, siger Tanja Bang.

Indtil videre ligger tænderne godt gemt i en lille boks på Harmonien. Og har ejermanden ikke henvendt sig, når weekenden er omme, vil personalet på Harmonien kontakte byens tandteknikere og høre, om de kender til protesen.

- Vi kunne selvfølgelig også lave en rigtig spas selfiekonkurrence med tænderne, men det er jo lidt upassende overfor ejeren, som har mistet dem, siger Tanja Bang.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Livsstil.