Mand kørt på sygehuset: Endte i skråning på Mors

En mand i 40'erne er blevet kørt til tjek på hospitalet af politiet, efter han endte på taget i en skråning nær Nykøbing.

En midaldrende mand slipper forhåbentlig med skrækken, efter han kørte i skrænten ved Asselsvej på Mors torsdag eftermiddag. Det oplyser indsatsleder ved Nordjyllands Politi Oluf Jakobsen.

Manden var kommet kørende på vejen tre-fire kilometer fra Nykøbing Mors, da han af ukendte årsager skrider ud og ender på taget i grøften. 

- Han har muligvis været uopmærksom på vejen. Jeg har ikke noget belæg for at sige, at han har været påvirket af noget, men han er kørt med politiet nu, og de skal finde ud af, hvad der er sket, siger Oluf Jakobsen.

Indsatslederen fortæller, at manden slap heldigt fra episoden med enkelte knubs, men at han selvfølgelig var chokeret efter oplevelsen. Da brandvæsenet ankom til stedet, var manden allerede blevet hevet ud af bilen af ambulanceredderne.

Beredskabet har efterfølgende spærret Asselsvej, så de havde plads til at vende bilen på højkant og få den fjernet. 

- Enkelte biler har været nødt til at vende om og finde en anden vej, men vi er kørt herfra igen om 20 minutter, og så er der ryddet, siger Oluf Jakobsen.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.