Forsøger at sælge sit hus med sang

En husejer i Aalestrup går helt nye veje for at få sin villa solgt. Hun har indspillet en sang, hvor hun synger om alle husets fortræffeligheder.

Anja Maindals villa i Aalestrup har stået til salg i 236 dage, og hun har to gange sat prisen ned for at hjælpe et salg på vej. Det har åbenbart ikke fået køberne ud af busken, så hun har skrevet og indspillet en sang.

- Jeg skal jo have mit hus solgt, og da der ikke skete noget, tænkte jeg, at jeg måtte gøre noget for at få købere til at få øje på mit hus, siger Anja Maindal.

Hør Anja Maindals syngende boligannonce her

Anja Maindal lever af at skrive og synge sine egne sange i Dansktop-genren, så der var ikke langt fra tanke til handling, da hun besluttede sig for at gøre noget ved sit hussalg.

- Jeg sad en aften og skrev nogle linier, fik sat musik til og så var jeg faktisk klar til at indspille og gå op til ejendomsmægleren, siger Anja Maindal.

Overraskede ejendomsmæglere

Det er EDC Danebo Aars, som har huset til salg, og her spærrede medarbejderne øjnene op, da deres kunde mødte op med det nye salgsmateriale.

- Det er helt klart en meget utraditionel måde at gøre det på, og vi diskuterede da også på kontoret, og det var en god ide. Men vi besluttede at hjælpe Anja projektet, og nu kan vi jo se, at rigtig mange mennesker har set det på Facebook, og det er positivt, når man gerne vil have købere i butikken, siger ejendomsmægler René Sørensen fra EDC Danebo Aars.

Ifølge boligsiden.dk er det faktisk rigtig gode tider for at sælge huse i Aalestrup. Det tager i gennemsnit 143 dage at sælge en villa. Det er bedre end landsgennemsnittet og ikke set bedre siden 2008.

- Vi skal nok få det solgt inden nytår. Sangen er blevet vist tusindvis af gange på Facebook, og folk synes, at det er en komisk og sjov ide. Anja har i hvert fald sørget for, at folk får øje på huset, siger ejendomsmægler René Sørensen.

Sanger og sælger Anja Maindal tror også på et snarligt salg.

- Jeg behøver ikke at finde på flere skøre ideer. Folk klikker og deler alle mulige steder i landet. Måske kommer der pludselig en københavner og køber stedet, siger Anja Maindal og griner.


Læs flere artikler fra Vesthimmerland eller i kategorien Samfund.