50.000 kr. skal styrke turismen i Vesthimmerland

Med en ny pulje på 50.000 kroner vil VisitVesthimmerland støtte den lokale turismeudvikling i kommunen.

Turistudvikling og nye initiativer kræver penge. Derfor har turistforeningen VisitVesthimmerland netop oprettet en ny pulje på 50.000 kroner, som de forskellige turismeaktører i Vesthimmerlands Kommune kan søge.

Puljen kan søges en gang om året som støtte til events, arrangementer eller produkter. Første frist er den 9. marts 2017 klokken 12.

Puljen støtter bredt, men det skal være til projekter eller tiltag, som bærer præg af at være turismerelaterede, nytænkende, udviklingsorienterede, og der skal gerne være et stærkt samarbejdsfokus i projekterne, skriver VisitVesthimmerland om sit nyeste tiltag.

- Det er vigtigt, at der samarbejdes om udviklingen af turismen i Vesthimmerland, hvilket puljen kan bidrage til. På den måde får vi sat skub i nye tiltag. Puljen er et ønske om at hjælpe, der hvor man mangler nogle midler til at komme videre, og hvor en lille sum kan gøre en stor forskel, siger VisitVesthimmerlands turistdirektør, Jimmi Petersen.

Man kan søge om enten 5000, 10.000 eller 25.000 kroner til sit projekt, men for at få 25.000 kroner er det et krav fra VisitVesthimmerland, at man skal samarbejde med minimum én anden by. Det skal sikre mest muligt samarbejde og udvikling.


Læs flere artikler fra Vesthimmerland eller i kategorien Erhverv.