Formodet hundetyv varetægtsfængslet for drabsforsøg

To uger i politiets varetægt efter drabsforsøg på en anden mand ved nogle boligblokke i Sønderborg. Det er udfaldet af mandagens grundlovsforhør af en 21-årig mand ved Byretten i Sønderborg.

- Han er sigtet for forsøg på manddrab - og blev anholdt i forbindelse med tyveriet af narkohunden Pablo, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, til TV SYD.

quoteAnholdelsen skete lidt tilfældigt. I vores efterforskning af sagen om narkohunden Pablo fik vi et tip om en adresse i Sabro, hvor de to efterlyste muligvis opholdt sig. Den ene af de anholdte viste sig at være den 21-årige.

Stig Heidemann, vagtchef, Østjyllands Politi

Anholdelsen skete dog langt fra Sønderborg. Søndag blev den 21-årige mand nemlig anholdt i Aarhusforstaden Sabro.

- Anholdelsen skete lidt tilfældigt. I vores efterforskning af sagen om narkohunden Pablo fik vi et tip om en adresse i Sabro, hvor de to efterlyste muligvis opholdt sig. Den ene af de anholdte viste sig at være den 21-årige, som Syd- og Sønderjyllands Politi havde efterlyst, siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Stig Heidemann, til TV SYD.

Den 21-årige blev udleveret til Syd- og Sønderjyllands Politi, hvor han i dag er blevet varetægtsfængslet i 14 dage.

Ifølge politiet har den sigtede 21-årige mand gennem lang tid været uenig med den anden mand. Det førte til at den 21-årige affyrede en pistol flere gange mod den forurettede – dog uden at ramme ham.

Politiet fik anmeldelsen onsdag aften klokken 23.19, hvor der blev skudt på et græsareal ved boligblokkene i området ved Søgræsvej, Nørager og Konkylievej i Sønderborg.

Men forsøget på manddrab er altså ikke den 21-åriges eneste sigtelse.

- Her hos Østjyllands Politi er han, og endnu en mistænkt, sigtet for tyveri af narkohunden Pablo, slutter vagtchef Stig Heidemann. 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.