Sportsdirektør færdig i FCM efter otte måneder

Efter nogle kaotiske måneder stopper Stefan Kristensen ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger som sportsdirektør i FCM.

Foto: Arkiv

I samarbejde med tv2.dk

Otte måneder holdt han i jobbet.

Otte turbulente måneder.

Stefan Kristensen blev udnævnt til sportsdirektør i FCM Håndbold tilbage i marts, men nu er han ifølge TV 2 SPORT's oplysninger færdig i jobbet.

Om han selv har sagt op, eller han er blevet fyret, er uvist, men sportsdirektørens afsked bliver ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger officiel i den nærmeste fremtid.

Intern uro

Årsagen skulle være uenigheder mellem Stefan Kristensen og den bestyrelse, der ansatte ham – og som han selv var en del af, indtil han i marts trådte ud af bestyrelsen og opsagde sit faste job på en lokal skole for at blive sportsdirektør på fuld tid.

Hans tid i direktørstolen har været præget af intern uro i klubben.

Det var således Stefan Kristensen, der blev overrumplet af en utilfreds spillertrup, da spillerne i protest over fyringen af Helle Thomsen iførte sig "Tak for alt, Helle"-t-shirts umiddelbart efter sejren i Super Cuppen - og først informerede sportsdirektøren og den øvrige ledelse om planerne få minutter forinden.

Senest har Stefan Kristensen også haft det sportslige ansvar i en turbulent periode i FCM, hvor der har været intern polemik og uenighed omkring forlængelsen med den nye cheftræner Kristian Kristensen, som mandag blev offentliggjort på en ny kontrakt gældende til sommeren 2018. 

Hverken Stefan Kristensen eller FCM Håndbolds bestyrelsesformand Lars Gantzel Pedersen har ønsket at kommentere på TV 2 SPORTs oplysninger om sportsdirektørens snarlige exit.

Landsholdsspiller skifter

Sportsdirektøren er ikke den eneste, der forlader FCM i nærmeste fremtid.

Som TV 2 SPORT kunne afsløre mandag, er landsholdsfløjen Fie Woller blevet solgt til tyske SG Bietigheim og skifter allerede efter EM i december, og den rumænske landsholdsspiller Eliza Buceschi har fået ophævet sin kontrakt.