Skjern-spillere hjælper klubben med at spare en halv million

Spillerne i Skjern Håndbold er klar til at deles om en række af hverdagens udgifter for klubben, så alle kommer godt igennem coronakrisen.

Coronakrisen koster ikke kun menneskeliv, for den smitsomme virus er også blevet en særdeles kostelig affære økonomisk.

Ikke kun for erhvervslivet verden over, men også for de mange professionelle sportsklubber, for hvem sæsoner er blevet sat på standby eller afsluttet grundet den globale pandemi.

I Skjern Håndbold er de også udfordret økonomisk, men nu kan klubben se frem til en hjælpende hånd fra spillerne i den vestjyske klub. Således har truppen i Skjern Håndbold afleveret et katalog til bestyrelsesformand Carsten Thygesen med 20 muligheder for besparelser på i alt en halv million kroner.

- Vi ved alle, at klubben står overfor en udfordrende tid, og når de har været så venlige ikke at lade det her gå ud over vores løn, så vil vi selvfølgelig også gerne hjælpe, udtaler Bjarte Myrhol til TV 2 SPORT.

- Vi tog en snak i spillerrådet over FaceTime, og det hele faldt os meget naturligt. Der var ingen spillere, der var imod det her initiativ.

Der er ikke tale om en decideret lønnedgang. Derimod er spillerne i Skjern blandt andet klar til at droppe træningslejre i udlandet eller selv betale for dem samt selv at stå for transport til udekampe.

Derudover er truppen også klar til at sige farvel til den nuværende spiseordning, mens de også vil stå til rådighed for flere sponsorarrangementer og være mere tilgængelige i ferier og fritid.

- Det er vigtigt, at der er et stærkt sammenhold. Vi skal samarbejde lige nu, og det vil vi gerne bidrage til, forklarer Bjarte Myrhol.

- Vi kommer styrket gennem corona-tiden

Spillernes fornemme initiativ bliver da også taget godt imod hos bestyrelsesformanden, Carsten Thygesen.

- Vi er som alle andre udfordret - men med det sammenhold vi oplever i og omkring Skjern Håndbold - ja så tror jeg på at vi kommer styrket gennem corona-tiden, lyder det fra Carsten Thygesen på Skjern Håndbolds Facebook-side.

Det er ikke kun fra spillerne, den traditionsrige håndboldklub oplever stor opbakning i disse dage.

På Facebook understreger Skjern Håndbold ligeledes, at de har oplevet en 'helt fantastisk støtte' fra flere sponsorere, der allerede har forlænget deres aftaler til næste sæson, mens også fanklubben har startet en indsamling.

Skjern Håndbold slutter denne sæson som nummer fem i herrernes liga, der er blevet afsluttet tidligt grundet coronavirus.