Så tæt på var TTH

Det vestjyske hjemmehold havde muligheden for to point i kampens døende sekunder.

tth skjern
Foto: TV2 Sport

TTH Holstebro var centimeter fra at tage sejren, da Skjern var på besøg onsdag aften.

I kampens sidste angreb bragede Jonas Gade bolden på overliggeren, men den lille runde dumpede nede på stregen, og der blev korrekt vinket afværgende fra dommerne.

TTH Skjern resultat
Foto: TV2 Sport

TTH lignede for alvor et hold, der er ved at komme sig over sidste sæsons kvaler, hvor de var tæt på at rykke ud af den bedste række.

Det ene point mod Skjern kan ses som endnu et skridt i den rigtige retning, hvor de seneste tre kampe har budt på to sejre og én uafgjort.

Herrehåndbold liga
Foto: TV2 Sport

Sådan forløb kampen

Opgøret blev indledt i et højt tempo. Begge mandskaber havde travlt med at færdiggøre deres angreb, og det betød, at der kom mange mål på tavlen.

Både TTH og Skjern var samtidig flinke til at åbne defensiven for modstanderen. Disciplinen og den hårde fysik udeblev, og derfor vadede begge hold flere gange igennem forsvarslinjerne og fik store chancer.

Skjern skabte en føring på et par mål, men efter et kvarter skruede TTH op for effektiviteten. Det betød, at Holstebro-klubben sneg sig foran efter 19 minutter, da Christian Jensen scorede på straffekast.

Ikke desto mindre var det Skjern, der gik til pause med en føring på 14-13.

Spænding til det sidste

Det blev ved med at være tæt på den anden side af pausen. Skjern var bedst spillende, mens TTH manglede noget kreativitet i angrebet. TTH kunne dog glæde sig over, at keeper Sander Heieren lukkede af i målet.

Midtvejs i anden halvleg var det stadig helt lige, og måske derfor havde intensiteten fået et nøk op i hallen, hvor TTH fik massiv opbakning.

Med ni minutter igen fik værterne en afgørende scoring. Sander Heieren pillede bolden og kastede den lige ned i handsken på Emil Jensen, der efter et kontraangreb bragte TTH på 23-21.

Dermed havde TTH en tomålsføring, som blev holdt indtil de allersidste minutter, hvor Skjern slog tilbage.

Med omtrent 30 sekunder tilbage udlignede Lasse Uth til 26-26, og selv om det var tæt på, lykkedes TTH ikke med at score i sit sidste angreb.

/ Ritzau