Rygtet til BSV - men Mors-Thy vil ikke slippe sin All Star-keeper

Kasper Larsen bliver rygtet på ønskelisten i Bjerringbro-Silkeborg, men Mors-Thy afviser, at et skifte er på vej.

I Bjerringbro-Silkeborg står de med et akut problem. 

Med målmand Sebastian Frandsen ude de næste fem-seks måneder på grund af en bruskskade i knæet har sidste sæsons bronzevindere kun rutinerede Søren Rasmussen og U18-keeperen Oliver Larsen til at stå på mål.

Derfor leder midtjyderne lige nu efter en ekstra keeper.  

Ifølge Midtjyllands Avis forsøger Bjerringbro-Silkeborg at hente Mors-Thys Kasper Larsen tilbage til BSV, som han vandt DM-guld med i forrige sæson, inden han smuttede til Limfjordens perle.

I Mors-Thy afviser de dog enhver tanke om at slippe førstekeeperen, der kom på herreligaens All Star-hold i sidste sæson.

- Det er da en interessant historie, men jeg kan kun sige, at Kasper Larsen skal ingen steder. Han bliver i Mors-Thy, fastslår Mors-Thys sportschef Henrik Hedegaard over for TV 2 SPORT. 

Han vil ikke kommentere, om Mors-Thy har fået konkrete henvendelser på Kasper Larsen, men ifølge TV 2 SPORT's kilder i håndboldmiljøet er BSV's interesse ikke bare bodegasnak.

Hvem bronzevinderne nu i stedet forsøger at hente er uvist, men en afløser for Sebastian Frandsen er nødvendig, fastslog BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen allerede i sidste uge. 

- Det er vanskeligt at nøjes med Søren Rasmussen over så lang en periode. Sebastian Frandsen var jo faktisk også ude i et par måneder i starten af året, hvor Søren klarede det rigtig fint. Men over så lang tid er det en udfordring, og det er det også i dagligdagen i forhold til eksempelvis træning, sagde Peter Bredsdorff dengang

Bjerringbro-Silkeborg spiller næste ligakamp på mandag, hvor KIF Kolding København kommer på besøg. Kampen bliver vist direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Sport.