Landsholdsfløj på vej væk fra FCM håndbold

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger skifter landsholdsfløjen Trine Østergaard fra FCM til Odense Håndbold efter denne sæson.

Jan Pytlick er ved at samle et mindre dansk landshold på Fyn til næste sæson.

Stine Jørgensen, Mette Tranborg og Mie Højlund er allerede blevet præsenteret som nye spillere i Odense Håndbold til næste sæson, og nu er endnu en dansk landsholdsspiller på vej til klubben.

Ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger er det landsholdsfløjen Trine Østergaard fra FC Midtjylland, der står klar til at springe ud som Odense-spiller. Den officielle præsentation sker angiveligt en af de kommende dage.

Trine Østergaard har pillet hele sin seniorkarriere i FC Midtjylland, men hendes kontrakt udløber efter denne sæson. Midtjyderne har forsøgt at få landsholdsfløjen til at underskrive en ny aftale, men det er ikke sket. I stedet må vicemestrene nu se hende smutte til en rival.

Med Trine Østergaards exit vil alle FCM’s tre danske landsholdsspillere være fortid i klubben til sommer. Fie Woller skiftede umiddelbart efter VM i december til tyske Bietigheim, og Stine Jørgensen og Trine Østergaard flytter begge til Odense efter sæsonen.

Hverken Jan Pytlick eller Odense Håndbold har ønsket at kommentere TV 2 SPORT’s oplysninger. Det er ikke lykkedes at få Trine Østergaard selv i tale.