Gidsel skifter til Bundesligaen

Mathias Gidsel skifter til Füchse Berlin i 2022. Den danske OL-sølvvinder har fået en treårig kontrakt fra næste sommer.

Mathias Gidsel har gjort kometkarriere, og fra sommeren 2022 tager han endnu et stort skridt.

Bundesliga-klubben Füchse Berlin skriver på sin hjemmeside, at GOG-spilleren fra Skjern skifter til klubben på en treårig kontrakt.

- Jeg glæder mig til at få et af vor tids største talenter. Han er en ufatteligt klog spiller, som laver få fejl, siger sportsdirektør Stefan Kretzschmar.

- Jeg er stolt over, han valgte os i stedet for mange andre tilbud. Han har hjertet på rette sted og er en fantastisk fyr. Desuden er han min absolutte drømmespiller, som vi i lang tid har arbejdet på at få.

22-årige Gidsel fik slutrundedebut for landsholdet i januar, hvor Danmark blev verdensmester. Gidsel imponerede alt og alle og spillede en nøglerolle for landsholdet.

Samme scenarie udspillede sig under OL i Tokyo, hvor Gidsel blev kåret som turneringens mest værdifulde spillere, da Danmark vandt sølv.

- Bundesligaen er den stærkeste liga i verden, og jeg har bevidst valgt Füchse Berlin, fordi jeg er begejstret over klubbens koncept. Det bliver sjovt at udvikle mig sammen med holdet, siger Mathias Gidsel.