FCM's guldfugl landede med pokalen: - En helt vild oplevelse

Angriberen Alexander Sørloth overrakte mesterskabspokalen til sine tidligere holdkammerater på noget utraditionel vis.

Mange gange gjaldede jubelbrøllene ud over den midtjyske aftenhimmel, da mesterskabet blev sikret mandag.

Et af de større kom, da klubbens helt store profil i efteråret, norske Alexander Sørloth, landede i helikopter på græstæppet for at overrække mesterskabspokalen.

- Det var en helt vild oplevelse, siger angriberen, der i vintertransfervinduet blev solgt i en rekordhandel til engelsk Crystal Palace, til TV 2 SPORT.

Idéen fik sin gang på jord, da FCM-direktør Claus Steinlein ringede til den store angriber et par dage før sidste spillerunde.

- Det var helt vildt at åbne døren på helikopteren og komme ud med pokalen. Det var første gang, at jeg fløj med helikopter, så det var en sjov oplevelse. Jeg fik både i pose og sæk, som vi siger i Norge, smiler Alexander Sørloth, der satte pris på den varme velkomst.

- Det var et ret højt brøl. Det gjorde mig rigtig glad og rørt, siger han.

Sørloth deltog i fejring

Alexander Sørloth var med 10 mål i 19 kampe en medvirkende faktor til, at FCM overvintrede på Superligaens førsteplads.

Og derfor tog han også gerne del i nattens fejring af mesterskabet, der kom i hus efter turbulent forår sluttende med en fornem spurt af midtjyderne.

- Jeg har spillet en halv sæson og gjort det okay, kan man sige, så jeg har absolut været med til det. Men jeg vil ikke tage meget af æren, smiler Alexander Sørloth.

Den 22-årige nordmand har fået fire Premier League-kampe for Crystal Palace, hvor han endnu har sit første mål til gode.

Øverst i denne artikel kan du se, hvordan det så ud, da Sørloth ankom til MCH Arena med pokalen. 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Sport.