Efter Skjern-stop: Thomas Mogensen skifter til SønderjyskE

Thomas Mogensen er ny mand i SønderjyskE fra næste sæson.

Thomas Mogensen får nu kortere til arbejde, end han har haft i denne sæson.

Den tidligere landsholdsspiller, der er bosat i Flensborg, skifter efter sommerferien Skjern Håndbold ud med SønderjyskE, hvor han har indgået en toårig kontrakt.

Mandag blev det meldt ud, at han forlader Skjern Håndbold før tid. Mogensen fortalte her til TV 2 SPORT, at det var den lange køretur fra Flensborg til Skjern, der tærrede på kræfterne, og at han ikke selv var tilfreds med sin præstation i den vestjyske klub.

Køreturen på cirka 45 kilometer mellem Flensborg og Sønderborg er mere overskuelig for den 37-årige playmaker.

- Jeg føler mig stadig meget motiveret til at spille håndbold, og rollen i SønderjyskE lyder både rigtig spændende og udfordrende. Derfor ser jeg også virkelig frem til at starte i klubben. Samtidig glæder jeg mig til at være tættere på min klub i det daglige, så vi som familie også kan deltage i og bidrage til fællesskabet. Kort sagt at være en del af det hele, siger Thomas Mogensen.

'Svært at være stille omkring det'

Kontrakten med Thomas Mogensen kom på plads, før coronaepidemien, nedlukningen af landet og den bratte afslutning af håndboldsæsonen.

Det betyder også, at sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt, som har været hjemsendt sammen med spillertruppen og trænerstaben, derfor ikke har kunne afsløre nyheden.

- Når man er så glad og begejstret over tilgangen af en stor profil, er det også utroligt svært at være stille omkring det. Sådan har det været i et stykke tid. Men nu synes vi, at det var tid at breake den gode nyhed, siger administrerende direktør i Sønderjysk Elitesport, Klaus B. Rasmussen.

Thomas Mogensen indledte håndboldkarrieren i Odder, og før han i 2007 rykkede til Flensburg-Handewitt i 11 sæsoner, nåede han også at repræsentere Viborg og GOG. Siden vendte han retur til Danmark og Skjern, og nu fortsætter han altså karrieren i SønderjyskE.

I 2012 blev han europamester med Danmark.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.