Efter elendigt forår: HC Midtjylland vil tilknytte endnu en træner

Håndboldklubben HC Midtjylland vil i næste sæson have to trænere på sidelinjen, når de skal spille deres kampe.

HC Midtjylland var ikke tilfreds med den 11. plads, som klubben fik i 888ligaen, og derfor har den fejlsøgt for at finde ud af, hvad der gik galt.

Den midtjyske klub er kommet frem til, at cheftræner Morten Secher har haft for mange opgaver, og derfor leder de nu efter en, som han kan dele ansvaret med.

- Vi opgraderer lidt på alle fronter. Vi skal have en ny træner tilknyttet holdet, som har mere fokus på det sportslige og skal være med til at afvikle kampene, fortæller bestyrelsesformand Thomas Hintze til TV 2 SPORT.

Er det så et farvel til Morten Secher?

- Nej, vi rokerer lidt om i organisationen, så Morten Secher er stadig tilknyttet HC Midtjylland, men bare på en anden måde. Tidligere var han både sportschef, lavede noget for sponsorer og udvikling, og det kunne måske have været for meget. Det kunne være en af årsagerne til, at vi ikke fik de resultater, vi gerne ville have.

Det er klart, at træneren ikke skal komme fra første division eller derunder. Det skal være fra øverste hylde.

Thomas Hintze, bestyrelsesformand HC Midtjylland

- Han havde for mange kasketter på. Så vi beholder Morten i organisationen, for han har nogle dygtige kompetencer, som vi skal benytte os af.

Bestyrelsesformanden fortæller, at når klubben får to trænere tilknyttet, kommer de til at lede holdet ligeligt, som man for eksempel ser i Ribe-Esbjerg med Claus Uhrenholt og Jan Leslie. Men de nærmere detaljer er ikke på plads endnu.

- Vi ved ikke helt præcist, hvad der kommer til at ske. Vi skal have tilknyttet en træner mere sportsligt, og det skal være en, som kan være på bænken og afvikle kampene.

- Det er klart, at træneren ikke skal komme fra første division eller derunder. Det skal være fra øverste hylde, siger Thomas Hintze.

Morten Secher kom til klubben inden 15/16-sæsonen.