To om tro og tvivl

”To om tro og tvivl” er en programserie på Mokka, hvor mennesker med udsyn og indsigt fortæller om, hvad de tror på og hvad de tvivler på. Samtalen tager udgangspunkt i det gæsten beskæftiger sig med til dagligt, for at få indblik i hvilke værdier, hvilken tro, men også hvilken tvivl og hvilket håb gæsten bærer med i sit liv og sin dagligdag. Vært er Per Bucholdt Andreasen, der er uddannet teolog, formand for præsteforeningen og sognepræst i Asmild og Tapdrup Sogne ved Viborg.

To om tro og tvivl - Tab og sorg
Hvad sker der med os som mennesker, når vi rammes af tab og sorg. Kan vi finde mening i det kaos der følger, og hvad skal vi egentlig tro på i en sådan situation, når vi er der mellem liv og død, mellem tab og sorg? Ledende Overlæge Troels Niemann er gæst.
Hvad sker der egentlig med os som mennesker, når vi rammes af tab og sorg, når livet føles svært, og måske ligefrem urimeligt og uretfærdigt. Kan vi finde mening i det kaos der følger, og hvad skal vi tro på i en sådan situation, når vi er der mellem liv og død, mellem tab og sorg? Hvordan håndtere man den livssituation mellem tro og tvivl, mellem håb og afmagt. Vært: Per Bucholdt Andreasen Gæst: Troels Niemann – Ledende Overlæge
Udgivet 14. januar 2018