To om tro og tvivl

”To om tro og tvivl” er en programserie på Mokka, hvor mennesker med udsyn og indsigt fortæller om, hvad de tror på og hvad de tvivler på. Samtalen tager udgangspunkt i det gæsten beskæftiger sig med til dagligt, for at få indblik i hvilke værdier, hvilken tro, men også hvilken tvivl og hvilket håb gæsten bærer med i sit liv og sin dagligdag. Vært er Per Bucholdt Andreasen, der er uddannet teolog, formand for præsteforeningen og sognepræst i Asmild og Tapdrup Sogne ved Viborg.

To om tro og tvivl - Direktøren
Direktør og tidl. kommandørkaptajn i Søværnet, Klaus Bolving opfordrer os til at være glade for at ha’ fået livet. Lev det fra dag et. Vent ikke med at leve livet, til du har opnået alt det det du ville, og til du synes du har fortjent det, når du fx bliver 85.
Klaus Bolving er forbeholdende overfor at være institutionelt troende. Han vil ikke bekende sig entydigt til en trosretning. Han ser sig som et åbent menneske, som mener, der kan hentes værdier i mange forskellige kulturer og religioner. Er man rummelig, kan man hente mange gode energier fra de forskellige trosretninger, der omgiver en. ”To om tro og tvivl” er en programserie på Mokka, hvor mennesker med udsyn og indsigt fortæller om, hvad de tror på og hvad de tvivler på. Samtalen tager udgangspunkt i det gæsten beskæftiger sig med til dagligt, for at få indblik i hvilke værdier, hvilken tro, men også hvilken tvivl og hvilket håb gæsten bærer med i sit liv og sin dagligdag. Mød bl.a. en integrationskonsulent, en murer, en sygeplejerske og en antropolog i serien. Vært er Per Bucholdt Andreasen, der er uddannet teolog, formand for præsteforeningen og sognepræst i Asmild og Tapdrup Sogne ved Viborg.
Udgivet 15. januar 2017