World Cup igen til Klitmøller

Cold Hawaii skal for sjette gang være vært for en afdeling af PWA World Windsurfing Tour.

Til september kommer verdens bedste windsurfere endnu engang på besøg i Klitmøller. Nu står det nemlig endeligt fast, at PWA World Windsurfing Tour kommer til Cold Hawaii for sjette gang.

- Det er rigtigt vigtigt for området. Det viser, at Cold Hawaii er noget helt unikt og et fyrtårn for hele Thy, siger Robert Sand, der er en af hovedmændene bag World Cup-afdelingen.

Der har været tvivl til det sidste, om arrangørerne kunne finde penge nok til at afholde en World Cup-afdeling. Selvom de sidste økonomiske detaljer endnu ikke er faldet helt på plads, er det nu officielt, at der bliver surfet til september.

Truet af aflysning

Det er ikke første gang, at Cold Hawaii har haft problemer med at finde penge til World Cup-afdelingen. Sidste år var man tæt på helt at aflyse World Cup-afdelingen på grund af manglende finansiering. I sidste øjeblik lykkedes det dog at få lokket private sponsorer til.

- Det er en udfordring for os hvert år at finde finansiering. Men hvis man er ambitiøs, kæmper man til det sidste - og det er vi, siger Robert Sand.

Robert Sand forventer et besøgstal på mellem 5.000 og 10.000 i løbet af ugen. KIA Cold Hawaii PWA World Cup løber af stablen fra d. 14.-20. september.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.