Vestjysk frisørkæde nomineret til fornem pris

Frisørerne bag kæden Zoom By Zoom er nomineret til international pris for deres akademiarbejde.

I de tre vestjyske byer, Thisted, Skive og Holstebro, ligger frisørsalonerne Zoom By Zoom. Bag salonerne står Marianne Henriksen og Kristian Bertelsen. Siden 2012 har de undervist andre frisører i hele verden i alt inden for branchen som klippe- og farveteknik. 

quoteUdover et kvalitetsstempel og international anerkendelse og vi vil kunne komme ind på markeder i New York og Europa, som vi ikke har været på. 

Kristian Bertelsen

Nu har de to indehavere mulighed for, som de første i Danmark, at blive valgt ind i et helt særligt selskab med nomineringen til Intercoiffure Mondial Best Contiental Academy 2019. Prisen uddeles i Paris den 1. juni.  

- Det er helt vildt, at vi er nomineret. Det er det ypperste i branchen, fortæller Kristian Bertelsen.

I løbet af et år er omkring 750 frisører igennem akademiet. Udover at undervise frisører i håndværk undervises der også i salgspsykologi.

- Det drejer sig ikke om, at kunden skal købe en ekstra shampoo, men om at frisørerne skal blive bedre til at sælge sig selv og sørge for at kunden har en behagelig oplevelse, så de vender tilbage igen, siger Kristian Bertelsen.

Zoom By Zoom underviser frisører over hele verden i blandt andet klippe- og farveteknik.
Zoom By Zoom underviser frisører over hele verden i blandt andet klippe- og farveteknik.
Foto: Zoom By Zoom

Et eksklisivt selskab 

Det er første gang, at Danmark er nomineret i kategorien. I alt er der tre nominerede fra i alt 40 lande. For de to ejere vil prisen få stor betydning. 

- Udover et kvalitetsstempel og international anerkendelse, vil vi kunne komme ind på markeder i New York og Europa, som vi ikke har været på, fortæller Kristian Bertelsen.

Zoom By Zoom er lige nu ved starte en ny salon op i København, hvor der også skal være et akademi. 

De to indehavere af Zoom By Zoom har undervist siden 2012.
De to indehavere af Zoom By Zoom har undervist siden 2012.
Foto: Zoom By Zoom

Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Erhverv.