Utraditionel opsang til politikerne i Thisted

Borgerne i Sennels i Thy har taget utraditionelle metoder i brug for at råbe politikerne op. Thyboerne mener, at politikerne løber fra en aftale.

Budskabet til byrådet i Thisted Kommune fylder en hel side i den lokale ugeavis. Borgerne i Sennels mener, at politikerne løber fra et løfte om ikke at lukke flere skoler og børnehaver, hvis der til gengæld bliver født flere børn. Derfor har borgerne i Sennels købt en hel side i ugeavisen for at udtrykke deres utilfredshed.

- Vi har haft dialog med dem, og det fortsætter vi selvfølgelig med. Men vi vil også gerne gøre opmærksom på det på en sjov og opsigtsvækkende måde, ved at indrykke en annonce på den her måde ved at sætte helt konktre tal og ansigter på, siger Joachim Kjeldsen, der er talmand for projektet. 

Vil minde politikerne om aftalen

I annoncen skriver borgerne i Sennels blandt andet, at der er i marts var 10 gravide i byen. En af dem, der lige nu venter barn, er Dina Alminde. Derfor har hun også været med til at indrykke annoncen, der skal minde politikerne om aftalen.

- Når det skifter, som vinden blæser, så gør det også, at man ikke har ret meget tiltro til at de egentlig har tænkt beslutningerne igennem, siger Dina Alminde.

Det var med Ib Poulsen som formand, at Dansk Folkeparti gik sammen med rød blok om de såkaldte børnekontrakter. Men de blev annulleret, da Kaj Kirk blev formand for Dansk Folkeparti i marts.

Forældre i Thy bruger en avisannonce til at holde politikerne op på et løfte om at bevare skoler og børnehaver

Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.