Ung tysker kørt galt nord for Thisted

Tidligt i morges kørte en ung tysk mand galt på Bygholmvejlevej nord for Thisted. Politiet kender endnu ikke til hans tilstand - OPDATERET (Arkivfoto).

En ung tysk mand er netop blevet indlagt på Thisted Sygehus, hvor han skal undersøges for skader efter en soloulykke. Han kan tale med personalet på sygehuset, men ellers kan politiet i Nordjylland ikke sige noget om hans tilstand.

- Vi har lige nu kollegaer fra midtvest (Midt- og Vestjyllands Politi, red.) ude for at forsøge at afhøre ham om ulykken. Og så ved vi lidt mere, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Michael Elkjær, til TV MIDTVEST.

Kl. 5.13 fik politiet meldingen om trafikuheldet, hvor der øjensynligt skulle være fastklemte. Da en patrulje kort efter nåede frem, lå en ung tysk mand udenfor bilen, der var helt ødelagt.

- Bilen var fuldstændig smadret. Motoren er røget helt ud af den og det er fantastisk, at manden har overlevet, siger vagtchefen.

Kan være på grund af for høj hastighed

Politiet har afsøgt området for at udelukke passagerer i bilen. Det er der intet, der tyder på.

- Det er på nuværende tidspunkt ikke til at sige, hvorfor han har mistet herredømmet over bilen. Det er en lige strækning, så det kan meget vel være på grund af for høj hastighed, mener Michael Elkjær.

Ulykken skete lige der, hvor Ålborgvej går over i Bygholmvejlevej, på grænsen til Thisted Kommune.

OPDATERET:

Den forulykkede tyskers tilstand er endnu ikke stabil, og han blev efter ulykken overført til Aalborg Sygehus, hvor han fortsat ligger i kunstigt koma. Han har ifølge politiet i Nordjylland brækket hoften flere steder, punkteret begge lunger, brækket kæben to steder, brækket lårbenet og fået en skade i ryggen, ligesom han bløder fra lever og nyre.

En bilinspektør skal nu lave de tekniske undersøgelser af bilen for at kunne fastslå en årsag til ulykken.