Ung stjerne misser OL-debut: - Jeg er bare ked af det

Mads Hoxer misser OL med en skade.
Mads Hoxer misser OL med en skade.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mads Hover fra Thisted med en håndbold-fortid i Thisted IK, HF Mors og Mors-Thy Håndbold kommer alligevel ikke til OL.

Det skriver Dansk Håndbold Forbund på sin hjemmeside.

Mads Hoxer er blevet tvunget til at melde afbud til legene i Paris på grund af en ankelskade. I hans sted er veteranen Hans Lindberg blevet udtaget i stedet for Aalborg-spilleren.

Dansk Håndbold Forbund skriver, at Mads Hoxer pådrog sig skaden til landsholdssamlingens første træning.

- Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt for Mads (Hoxer, red.) og for os andre. Mads har set spændende ud i kombinationen af højre back og højre fløj, og han var også tiltænkt en rolle under OL, hvor vi eventuelt skulle spille med to venstrehænder i bagkæden. Så det giver os desværre et mindre kort på hånden lige nu, fortæller landstræner Nikolaj Jacobsen og fortsætter:

- Vi har alle sammen helt vildt ondt af Mads (Hoxer, red.). At være udtaget og så ryge ud kort før afrejse. Men det er livet, og det sker desværre. Vi ønsker Mads rigtig god bedring, og vi glæder os til at se ham på banen igen for Aalborg.

Om situationen siger Mads Hoxer selv:

- Jeg er bare ked af det. Det har altid været drømmen at spille OL. Og det kunne have været prikken over i’et på den her sæson. Men det er sådan, det er.

Hans Lindberg bliver nu en del af OL-truppen, mens Emil Madsen, der netop er skiftet til THW Kiel (tidl. GOG) støder til og træner med indtil afrejse til Paris.