Tyveri af PH-lamper: Tip førte til ransagning

Thisted Politi ransagede i går en lejlighed i Thisted i jagten på de stjålne PH-lamper. De fandt ikke lamperne, men flere andre ulovlige besiddelser. En 24-årig mand er sigtet i sagen.

To gange på to forskellige adresser i Thisted, har tyve sikret sig flere meget dyre lamper fra private. Det drejer sig om udendørs PH lamper i kobber til 12.500 kroner stykket.

Mandag var det et hjem på Fayes Allé i Thisted der fik stjålet lamper, og tirsdag blev et hjem på Dragsbækvej også udsat for tyveri. Lamperne er blevet skruet ned fra muren.

Politiet havde i første omgang intet signalement af gerningsmændene.

Men efter gode tips fra vidner så lykkedes det Thisted Politi at finde frem til et signalement, der onsdag klokken 11.10 førte til en ransagning af en adresse i Thisted-området.

- Vi fandt ikke de stjålne lamper, men til gengæld fandt vi 44 gram amfetemin, lidt hash, et kanonslag og en del dopingmidler af blandet art, forklarer Christian Toftemark fra Lokalpolitiet i Thisted.

En 24-årig mand fra lokalområdet er sigtet i sagen. Sigtelsen indbefatter også tyveriet af PH-lamperne. Men politiet holder kortene tæt ind til kroppen af hensyn til den videre efterforskning.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.