Tidligere efterskole på tvangsauktion

Svankjær Efterskole, der lukkede i 2016, kan nu købes på tvangsauktion. Den offentlige ejendomsvurdering er på 12 millioner kroner.

Hvis man står og mangler en større bygning til undervisnings- eller kursusbrug - eller noget helt andet - er chancen der den 4. juli. 

Den dag kommer de bygninger, der tidligere husede Svankjær Efterskole i Thy, nemlig på tvangsauktion ved retten i Holstebro. Det skriver BT med henvisning til hjemmesiden itvang.dk.

Den tidligere efterskole breder sig over 13 bygninger og byder blandt andet på en værelsesfløj med sovepladser til 120 elever, et stort industrikøkken, en foredragssal og en idrætshal.

Bygningerne ligger på Hedegårdsvej. Den offentlige ejendomsvurdering er 12,3 millioner kroner, og spørgsmålet er så, hvad prisen ved tvangsauktionen ender på. Ifølge BT er der sat en mindstepris på 460.000 kroner.

Svankjær Efterskole blev oprettet i 1977 og havde ifølge Nordjyske baggrund i en række kirkelige organisationer som Indre Mission og KFUM & K. Skolen lukkede i sommeren 2016 på grund af for få tilmeldinger.

 

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Uddannelse.