Thy Teaters leder fyret

Hans Hartvich-Madsen er blevet fyret af en enig bestyrelse. Grunden er manglende tillid.

Uenighed om, hvilken kommune Thy Teater skulle samarbejde med i fremtiden er en af begrundelserne for fyringen. Teatrets nu tidligere leder, Hans Hartvich-Madsen, ønskede ikke at forsøge et samarbejde Thisted Kommune men i stedet med Jammerbugt kommune, fortæller bestyrelsesformand Carsten Kirstein fra Frøstrup.

Efter at have været uden bestyrelse siden december, fik Thy Teater nedsat ny bestyrelse på et ekstraordinært bestyrelsesmøde midt i januar. Den ny bestyrelse mente, at Hans Hartvich-Madsen har handlet imod den tidligere bestyrelses instrukser både ved ansættelser og ved økonomiske forhold.

- Det er en teaterleder, som har lavet et kæmpe arbejde og som har været ildsjælen i teatret. Det er jo ikke sjovt at skulle afskedige en mangeårig medarbejder, men vi har altså set det som en nødvendig ting, siger bestyrelsesformand Carsten Kirstein.

Se indslag om Thy Teaters økonomiske problemer, TV/MIDT-VEST 19. marts 2008.http://tv2r.dk/reg2005/player.aspx?id=415384&r=6

Se interview med den nu tidligere direktør om teatrets økonomi, TV/MIDT-VEST 8. april 2008:http://tv2r.dk/reg2005/player.aspx?id=418309&r=6


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Kultur.