Thy-kvinder debuterer i ligaen med en sejr over Odense

I dag blev der for første gang nogensinde spillet fodbold i landets bedste række i Thisted, da FC Thy Thisted Q tog imod Odense Q til sæsondebut i 3F ligaen.

Thy Thisted Q kvinderne kæmpede sig lørdag til en sejr i deres første kamp i kvindernes bedste liga.

Både kvinderne fra Thy Thisted, men også formand Per Nørgaard var ekstra nervøse før dagens kamp på hjemmebane.

Det var nemlig den første kamp i Danmarks bedste kvinderække.

En kamp, som Per Nørgaard har været med til at gøre mulig og derfor var der ekstra meget på spil for formanden.

- Det er en stor dag for klubben. Det er første gang nogensinde, at vi har en seniorkamp i den bedste række, siger en spændt Per Nørgaard, der har været i klubben siden han var 12 år.

Spændende kamp

Og lørdag fik Thy Thisted mulighed for, at gøre formanden ekstra stolt. Og det gjorde de i den grad. Med en 3-2 sejr over udeholdet fra Odense.

Men det var ikke en walk over for Thy Thisted mandskabet.

De startede med at komme bagud 1-0, men efter blot fire minutter får Lotte Bak scoret til 1-1.

Endnu en scoring og et efterfølgende straffe får hjemmeholdet foran 3-1. Men med ti minutter igen bevares spændingen da Odense scorer til 3-2.

Og 3-2 er slutresultatet, der udløste stor jubel i Thy omklædningsrummet.