Thisted Sygehus får sin egen støtteforening

Torsdag aften fik Sygehus Thy-Mors sin egen støtteforening.

Sygehuset i Thisted har nu fået en officiel støtteforening. Det skete da foreningen 'Fremtidens Akutsygehus i Thisted' afholdt stiftende generalforsamling i Thisted torsdag aften.

Den tidligere folketingspolitiker Tage Leegaard tog initiativ til støtteforeningen tidligere på året, efter at Region Nordjylland så sig nødsaget til at nedlægge dele af det akutte beredskab på grund af lægemangel. 

På aftenens stiftende generalforsamling blev Jens Roesgård, Jan Krogh, Ejner Frøkjær, Lisbeth Brun, Erik Holm, Mai-Britt Klitgaard Nielsen, Annette Hegnhøj, Gurli Jensen og Lina Jespersen valgt til bestyrelsen mens Irene Vils blev 1. suppleant, og Jens Chr. Vangsgaard blev 2. suppleant, det skriver Limfjord Update. 

Manden bag den 15.000 personer store Facebook gruppe til støtte for sygehuset, Tage Leegaard, stillede ikke op til valget til bestyrelsen.

 

Se her et tidligere indslag om initiativet bag støtteforeningen: Medlemstallet på en facebookgruppe for bevaring af akutfunktionen på Thisted Sygehus er eksploderet.

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sundhed.