Thisted slår endnu en nedrykker fra Superligaen

Thisted fortsætter de gode takter i 1. division. Søndag gik det ud over Esbjerg.

Thisted FC

Nedrykkeren Esbjerg lignede fra starten af sæsonen et hold, der ville hurtigt tilbage til Superligaen. Men de to indledende sejre er blevet fulgt op af to nederlag.

Søndag blev det på hjemmebane 1-2 mod Thisted, der med stor effektivitet bragte sig på 2-0 allerede inden pausen på mål af Sonny Jakobsen og Glenn Rask.

Med 20 minutter tilbage reducerede Mathias Kristensen til 1-2, og i fortsættelsen havde Esbjerg gode chancer for at udligne, men de blev alle misbrugt.

Dermed ligger Esbjerg på en skuffende syvendeplads med seks point.

De tre point bragte Thisted op på ni point for fire kampe, hvilket rækker til en andenplads.

På førstepladsen ligger Vejle.

Tidligere har Thisted også slået nedrykkerne fra Viborg.

2:49
To mål til sidst skaffede Thisted FC en yderst overraskende sejr over Superliga-nedrykkerne Viborg FF