Thisted Nord indstiller Kollerup

Socialdemokraterne i Thisted Nord indstiller Simon Kollerup som ny folketingskandidat i Thisted-kredsen.

Den socialdemokratiske partiforening i Thisted Nord afholdt søndag formiddag ekstraordinær generelforsamling for at afgøre, hvilken af de foreløbig fire kandidater foreningen ønsker at støtte.

Valget faldt enstemmigt på den 24-årige Simon Kollerup, som meget vel kan blive arvtager efter afdøde Egon Pleidrup. Simon Kollerup, der har rødder i Frøstrup og arbejder som konsulent hos overborgmesteren i København, har allerede hentet opbakning i partiforeningerne i Bedsted-Hurup, Midtthy og Hanstholm. Så han kan have gode chancer ved den kommende urafstemning, der ventes afgjort den 20. december.

De fleste lokale partiforeninger i Thisted-kredsen har nu besluttet sig for, hvem man ønsker som kandidat. De tre foreninger på Mors støtter John Christiansen fra Nykøbing og foreningen i Thisted støtter Morten Bo Bertelsen, som også var med i afstemningen i april, hvor Egon Pleidrup vandt stort.

Der kan i øvrigt komme et femte navn på stemmesedlen til urafstemningen. Det nuværende folketingsmedlem Ole Vagn Christensen har endnu ikke meddelt, om han stiller op.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Politik.