Thisted holdt fast i toppen: - Ked af at vi ikke fik tre point

Thisted FC spillede i dag topkamp imod Vejle Boldklub på Lerpytter Stadion. Kampen endte 1-1, hvilket Thisteds målscorer ikke er helt tilfreds med.

Mikkel Agger scorede Thisteds enlige mål i dag. Billedet er taget d. 30. Juli.

Der var dømt topopgør i toppen af 1. division, da Thisted FC tog imod Vejle Boldklub. Thisted lå på andenpladsen inden kampen, mens Vejle lå nr. 1.

Det blev der ikke ændret på i opgøret, da kampen endte 1-1. Vejle kom foran i første halvleg på et mål af Dominic Vinicius. Thisteds udligning blev skudt ind af Mikkel Agger.

Med målet er Mikkel Agger nu på en delt førsteplads på topscorerlisten i NordicBet Ligaen. Målscoreren fra Thisted var efter kampen ikke helt tilfreds med, at de to hold måtte dele i porten.

-  Lidt ked af vi ikke får tre point, men en god kamp generelt. Vi spiller rigtig godt og arbejder sindssygt for hinanden. Så 1-1 er vel et okay resultat, sagde Mikkel Agger til TV MIDTVEST.

Selvom han gerne ville have haft de tre point, så mente angriberen dog stadig, at det var en god præstation.

-  Vi skal blive ved med at strikke præstationer som i dag sammen.Vi beviser i dag, at vi er fuldt med og også i perioder faktisk er bedre end Vejle, så det beviser, at vi kan være med der, hvor det er rigtig sjovt, sagde Mikkel Agger.

Cheftræneren var efter kampen også ærgerlig over, at klubben ikke kunne hente de tre point, men han syntes dog også, at de skal huske på, at de er oprykkere.

- Vi ville gerne have vundet kampen. Det lykkedes ikke. Vi må nøjes med et point som kampen udvikler sig. Det er et stort point for os. Vi skal huske, hvor vi kommer fra. Så det her point er rigtig, rigtig stort, sagde Joakim Mattson til TV MIDTVEST.

I næste weekend skal Thisted FC mødes med divisionens foreløbige bundhold, Skive IK.