Thisted fortsætter med at imponere

Thisted tog deres fjerde sejr ud af syv mulige i 1. division, da HB Køge blev sendt hjem med et nederlag på 2-0.

Spillerne fra Thisted kunne juble efter en 2-0-sejr over HB Køge i dagens opgør i 1. division.

Thisted fortsætter den gode start, de har fået i 1. divison.

Søndag blev det til en 2-0-sejr over HB Køge.

Inden kampen var det ellers HB Køge, der lå bedst til i tabellen, så Thisted gik derfor ind til kampen som svage underdogs.

Men der skulle ikke gå længe, før hjemmeholdet fik bragt sig foran. For efter bare seks minutters spil kunne anfører Allan Høvenhoff bringe værterne i front.

Undervejs havde Thisted dog også heldet med sig, og hjemmeholdet blev reddet af stolpen i to omgange. Og så kunne Glenn Rask efter 68 minutter score til slutresultatet 2-0.

Med sejren overhaler Thisted dagens modstander fra HB Køge, og de ligger nu nummer 3 i 1. division.