Thisted Forsikring fyrer direktør

Efter kun 4 måneder har Thisted Forsikring valgt at fyre sin direktør, Per Guldbrandsen. Bestyrelsen begrunder sin beslutning med dårlig kemi.

På et møde i aftes besluttede Thisted Forsikrings bestyrelse at fyre direktøren. Per Guldbrandsen blev informeret umiddelbart efter mødet.

Bestyrelsen begrunder sin beslutning med, at kemien ikke passede. Det var bestyrelsens egen opfattelse, men bestyrelsen har også fornemmet dårlig kemi mellem flere medarbejdere og den nu fyrede direktør.

- Han har jo ikke stjålet eller slået nogen ihjel. Vi mener bare ikke at kemien passede. Derfor tog vi denne beslutning efter den gensidige prøveperiode var slut, siger bestyrelsesformand, Erling Svenningsen til TV/MIDT-VEST. Per Gruldbrandsen kom til Thisted Forsikring 17. februar, efter den tidligere administrerende direktør, Niels Vase, havde forladt virksomheden.

 

- Han (Per Guldbrandsen) var ikke selv enig i vores betragtninger. Han var i hvert fald ikke vild med det, da vi fortalte ham om vores beslutning, siger Erling Svenningsen.

Per Guldbrandsen havde taget initiativ til, at der netop i dag skulle holdes åbent hus i dag hos Thisted Forsikring, hvor man skulle kunne møde Thisted Forsikrings nye direktør. Den dag kom altså ikke selv til at stå i spidsen for. Thisted Forsikring har genindsat Niels Ulrik Gundtofte, som også tidligere har fungeret som midlertidig direktør i virksomheden.

- Det er en dårlig situation vi er havnet i, men vi skiller os af med ham nu for at undgå en længere opsigelse med gyldent håndtryk på et senere tidpunkt.

Thisted Forsikring beskæftiger i alt 90 medarbejdere.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.