Thisted FC henter Skive-anfører

Midtbanespilleren Mathias Pedersen skal spille i Thisted FC i den kommende sæson.

Det er en af de lokale, der vender tilbage til Thisted FC.

For efter fire i Skive tager 26-årige Mathias Pedersen nu tilbage til Thy for at spille fodbold i landets næstbedste række.

-Jeg er rigtig glad for at være tilbage og for at få lov til at sætte mit aftryk heroppe igen, siger Mathias Pedersen i en pressemeddelelse fra Thisted FC.

- Jeg vil bidrage med en masse god fodbold, hvor jeg forhåbentlig kan tage taktstokken og komme med min erfaring til de unge spillere i truppen, i den daglige træning og i kampene, hvor tingene skal afgøres, lyder det.

Afløser anfører-Høvenhoff

Mathias Pedersen, der har fået sin fodboldmæssige opdragelse gennem Thisted FCs eget talentsystem, er hentet ind som en direkte erstatning for anfører Allan Høvenhoff, der er skiftet til Vendsyssel.

- Han er en spiller med et meget højt spillemæssigt niveau i NordicBet-ligaen, og han har vist over lang tid, at han kan være med på højeste niveau, siger cheftræner Bo Stougaard Thomsen i forbindelse med signingen af 26-årige Pedersen.

- Han scorer også mange mål, og han kan sætte spillet for holdet og tage temperaturen i kampene, når det er nødvendigt, lyder det.

Aftalen løber frem til sommeren 2019.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.