TFC-anfører: En betændt situation

Det er ikke holdbart at spillerne skal gå ned i løn hver gang klubben er i problemer, siger Thisted-anfører Peter Bechmann.

De professionelle fodboldspillere i Thisted FC er meget påvirkede af den dybe økonomiske krise, som klubben befinder sig i.

Det siger klubbens anfører Peter Bechmann til TV/MIDT-VEST.

Klubben mangler næsten 900.000 kroner, og en stor del af underskuddet skyldes en fejl i regnskabet. Spillerne har accepteret at gå i alt 300.000 kroner ned i løn - alligevel betegner Peter Bechmann sagen som betændt.

- Vi spillere vil gerne gøre vores for at hjælpe klubben, men det er selvfølgelig ikke holdbart på længere sigt, at vi skal gå ned i løn, hver gang klubben er i problemer, siger Thisted-anføreren.

Han understreger, at mange af spillerne er afhængige af lønnen fra klubben, fordi de på grund af de mange ugentlige træningspas ikke kan have et arbejde ved siden af.

- Vi har haft alle muligheder for at tilpasse tingene i sommers, men desværre har man først fundet fejlen efter sommerpausen.  Der er tale om en menneskelig fejl, og det sker forhåbentligt aldrig igen, siger Peter Bechmann.

 

 Interview med Thisted-anfører Peter Bechmann:

 

 

Anfoerer Peter Bechmann om krisen i Thisted FC

Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.