Team Tvilling Thisted skaber helt særlige venskaber

Turene på vejene Thisted har skabt et unikt venskab mellem niårige Kasper Munkholm Liltoft og Wilma Jensen.

Selvom man har et fysisk handicap, kan man sagtens være fysisk aktiv. Sådan er filosofien i Team Tvilling, der skaber sammenhold og venskaber på tværs af fysisk formåen.

Organisationen er landsdækkende, og i Thisted er det Wilma Jensen, der er tovholder på projektet. Hver søndag løber hun sammen med niårige Kasper Munkholm Liltoft, og for hende er løbeturene blevet en vigtig del af hverdagen.

- Det er jo samværet. Det er hyggen. Vi har det sjovt sammen. Det bryder nogle barrierer mellem almindelige mennesker og mennesker med handicap. Og så har vi bare en fest, siger hun.

De mange kilometer på vejene har skabt et helt særligt bånd mellem Wilma Jensen og Kasper Munkholm Liltoft.
De mange kilometer på vejene har skabt et helt særligt bånd mellem Wilma Jensen og Kasper Munkholm Liltoft.
Foto: Rasmus Kriger Jensen, TV MIDTVEST

I dag er makkerparret deltagere ved Agger Athlon, og de mange kilometer på landevejene skaber et helt særligt venskab mellem de to generationer.

- Det er først og fremmest rigtig fedt, og så er vi blevet gode venner, lyder det fra Kasper Munkholm Liltoft. 

quoteDet er jo, samværet. Det er hyggen. Vi har det sjovt sammen. Det bryder nogle barrierer mellem almindelige mennesker og mennesker med handicap. Og så har vi bare en fest.

Wilma Jensen

For Wilma Jensen og Kasper Munkholm Liltoft er dagens sekskilometer rute en succes – også selvom løbeparret ikke blev de første til at krydse målstregen.

- Det gik godt, og jeg havde troet, at det gik, som det gjorde. Det var bare hyggeligt på vejen, siger Kasper Munkholm Liltoft.

- Det var en rigtig god tur. Vi havde jo modvind hele vejen derud, men så op langs vejen fik vi medvind, fortæller Wilma Jensen.

Team Tvilling Thisted blev startet tilbage i 2017. 

Her kan du følge Wilma Jensen og Kasper Munkholm Liltoft på deres tur til Agger Athlon.