Tavshed fra rederiet uden færge

Små aktionærer utilfredse med manglende oplysninger fra kriseramt rederi.

Flere af de små aktionærer, der har skudt penge i færgeruten mellem Hanstholm og Kristiansand, føler sig skidt behandlede.

Thy Ferries er reelt et rederi uden skib, efter at selskabet har afbrudt samarbejdet med sin ukrainske partner - men selskabet er meget tilbageholdende med oplysninger til de lokale bidragsydere.

- De har holdt kortene meget tæt til kroppen. De har ikke været nemme at få noget ud af, siger een af aktionærerne, vognmand Ole B. Andersen.

TV/MIDT-VEST har hele dagen forsøgt at få en kommentar fra Thy Ferries - men uden held. Eneste information findes på selskabets hjemmeside, og mange af de lokale tvivler nu på, at selskabet klarer sig gennem krisen.

Bange anelser

- Tiltroen er desværre ikke stor. Det er, som om der tordner sig nye problemer op månedligt, og der tror jeg ikke, at der er kapital nok til at stå imod med ret længe. Så jeg følger udviklingen med bange anelser som aktionær, siger den tidligere borgmester i Hanstholm, Ejner Frøkjær.

Han tror dog stadig på, at der er basis for en færgerute fra Hanstholm - eventuelt i et andet selskab, men erkender, at "der ikke er et uanet antal skud i bøssen".

 

 

Usikkert, hvornår færgen igen sejler mellem Hanstholm og Kristianssand

Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.