Tatovør støtter Kræftens Bekæmpelse

Madness Tattoo i Thisted støtter lørdag Kræftens Bekæmpelse ved at tatovere kræftlogoer - og donere alle indtægter.

Den lyserøde sløjfe for brystkræft, logoet for Kræftens Bekæmpelse eller Knæk Cancer-blomsten. 

De tre tatoveringer er de eneste tre tatoveringer, som Madness Tattoo laver lørdag. 

- Vi laver kun de tre. Og vi laver dem sådan set gratis, og så er det op til folk, hvad de vil donere, siger Dennis Andersen, der er ejer af Madness Tattoo, og som selv har mistet et nært familiemedlem til kræft.

Mere end 30 har skrevet sig op til at få lavet en tatovering, og en af dem er Jette Dyrby fra Ringkøbing. Hun er kørt 150 kilometer for at få lavet den lyserøde sløjfe på sit højre håndled - og for at støtte det gode formål.

- Jeg har selv haft kræft tæt på. Jeg mistede min far til kræft, og min tante begravede vi så sent som i fredags, efter at hun også havde haft kræft. Min far var ud af en søskendeflok på ni, og syv af de ni er alle døde af kræft. Derfor vil jeg gerne donere til at bekæmpe sygdommen, siger hun. 

Så mange penge som muligt

Arrangementet varer til lørdag aften, og løbende kommer der flere, som bliver skrevet op til at få lavet en tatovering. Derfor har Dennis Andersen også svært ved at regne ud, hvor meget donationen kan løbe op i:

quoteVi har alle haft nogle tæt på, som vi har mistet til kræft. Og man føler sig så magtesløs. Derfor følte vi, at vi var nødt til at gøre et eller andet.

Dennis Andersen, ejer af Madness Tattoo

- Vi håber bare, at vi får samlet en masse penge sammen, og at vores donation kan gøre en forskel.

Pengene er allerede begyndt at komme ind i meget forskellige størrelser. 

- Vi havde ikke sat noget mål. Men den mindste donation har været på 16,50 kroner, og den største har indtil videre været 500 kroner. Ellers lægger de typisk omkring 2-300 kroner, siger han.

Det noble arrangement har været undervejs i noget tid, og derfor er det faktisk også tilfældigt, at det lige kommer så tæt på TV 2's Knæk Cancer-show.

- Vi har alle haft nogle tæt på, som vi har mistet til kræft. Og man føler sig så magtesløs. Derfor følte vi, at vi var nødt til at gøre et eller andet. At det så lige ramlede sammen med Knæk Cancer er lidt tilfældigt, siger han. 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.