Tarteletter til morgenmad - og så er der fodbold

Tre tarteletter - tre point. Det er tanken, men mon det går sådan?

De er kun 30 medlemmer. Thisted FCs fanklub.

I dag spiller Thisted FC mod Vejle. En stor kamp for holdet, der i denne sæson er rykket op til 1. division efter at have befundet sig i 2. division siden 2010.

Og kampen i dag er vigtig for holdet, for hvis det lykkes dem at vinde over Vejle, så kan de rykke op på en førsteplads.

Kampen er derfor også noget særligt for fanklubben, der i dag varmede op med tarteletter til morgenmad på Bondestuen i Thisted. Et arrangement hvor de endda fik besøg af holdets træner og spilleren Mikkel Agger.

quoteVi tænkte tre tarteletter, tre point

Bjarke Handgaard, formand for Thisted FCs fanklub.

- Vi har lavet arrangementet for at give en god opbakning til de lokale drenge fra Thisted, og fordi vi i fanklubben har skabt et fantastisk sammenhold, både til optakter, men også helt udenfor fodbold, fortæller formanden for fanklubben, Bjarke Handgaard.

Der var ingen tvivl om, at morgenmaden skulle stå på tarteletter.

- Vi tænkte tre tarteletter, tre point, siger han med et smil.

Større opbakning

I fanklubben har de kunne mærke, at det er gået fremad med støtten, siden Thisted FC igen rykkede op i 1. division.

- Vi kan mærke det, og vi håber selvfølgelig, at vi får flere og flere med i fanklubben, og vi håber også, at de vil være med til at skabe stemning på stadion. Det er også en af grundene til, at vi holder de her arrangementer, fortæller Bjarke Handgaard.

De kan også mærke det på antallet af publikummer på stadion. Efter at Thisted FC rykkede op til 1. division vurderer de, at antallet af publikummer er fordoblet til hjemmebanekampene.

Kampen mellem Thisted og Vejle startede klokken 13. På nuværende tidspunkt er det lykkedes Vejles Dominic Vinicius at score.

Tarteletter i maven, og så er det tid til fodbold.
Tarteletter i maven, og så er det tid til fodbold.
Foto: Camilla Schiøler, TV MIDTVEST