Tanjas opråb til turister er gået helt amok: - Jeg er målløs

Et opråb på facebook fra Tanja Wadmann Gade i Hanstholm er nået ud til rigtig, rigtig mange mennesker. Hun er målløs over turisternes opførsel i byen.

- Nu kommer jeg lige med et mega surt opstød.

Sådan begynder Tanja Wadmann Gade sin to minutter og 30 sekunder lange opsang til de vestkyst-turister, der her i påsken har invaderet Hanstholm, hvor hun bor.

Hun lavede videoen i sin bil efter at have besøgt tre dagligvarebutikker, hvor billedet alle steder var det samme - feriegæster i hobetal og familier, der købte ind i flok i stedet for én og én, som det anbefales.

- Jeg har da aldrig været vidne til noget så åndssvagt før. Vi andre handler alene og lader hele familien blive derhjemme, men det kan folk udefra åbenbart ikke finde ud af, fortsætter Tanja Wadmann i videoen, mens hun tydeligt forsøger at holde sit raseri nede.

Populær opsang

I skrivende stund har opslaget fået hele 167.000 visninger, 8.000 delinger og over 1.300 kommentarer. Og langt de fleste er enige i Tanja Wadmann Gades holdning til, at folk burde være blevet hjemme i påsken.

- Hvad helvede sker der? I fik at vide for 10 dage siden, klart og tydeligt, at I skulle blive hjemme i påskeferien. Og så skal det gå ud over os andre, der godt kan finde ud af at gøre, hvad der bliver sagt, siger hun i videoen.

quoteJeg er målløs. Jeg er virkelig, virkelig målløs.

Tanja Wadmann Gade, Hanstholm

Og problemet begrænser sig ikke til dagligvarebutikkerne i den populære ferieby, forklarer Tanja Wadmann Gade på facebook.

- Så kører jeg forbi vores bunkermuseum, og der holder lige så mange biler som var det midt i sommerferien. Og så hyler og skriger man over, at børnene skal til at i skole og børnehave. Jeg er virkelig i chok.

Hun slutter af med at ønske god påske til alle dem, der lytter til myndighedernes anbefalinger og bliver hjemme.

SE OPSLAGET PÅ FACEBOOK HER:


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.