Svigersøn stjal fra svigermor

En 60-årig mand fra Thisted blev i dag ved retten i Holstebro kendt skyldig i tyveri. Personen, han stjal fra, var hans egen svigermor.

En mand fra Thisted blev i dag kendt skyldig i at have stjålet 14.000 kroner, en større mængde smykker og en bærbar computer fra sin svigermors lejlighed i Thisted. Og det var et tilfælde, at svigersønnen blev fældet.

- Helt tilfældigt bliver vi opmærksomme på, at der sad et overvågningskamera udenfor svigermoderens lejlighed. Vi så båndet igennem, og præcis i tidsrummet, hvor tyveriet skulle have fundet sted, dukker svigersønnens bil op. Vi beslutter at ransage hans bopæl, og her fandt vi alle tyvekosterne. Manden erkendte sig med det samme skyldig i anklagen, siger efterforskningsleder Christian Toftemark fra Lokalpolitiet i Thisted.

Manden er i forvejen godt kendt af politiet. Han fik i januar 2014 en dom for et lignende tilfælde, og derfor skulle han i dag i retten, fordi hans prøvetid på to år endnu ikke var udløbet.

- Han er selvfølgelig kendt skyldig i anklagerne, og han får seks måneders betinget fængsel, og i det ligger 120 timers samfundstjeneste, siger Christian Toftemark.

Foruden tyvekosterne fra svigermoderens lejlighed, så fandt politiet også nogle automatiske parkeringsskiver, som den 60-årige havde stjålet fra sin arbejdsplads. Også dette forhold blev han sigtet og kendt skyldig i.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.