Stuehus nedbrændt

En beboer på en landejendom i Ræhr ved Hanstholm reddede i nat sit eget liv, da han opdagede, at hans stuehus brændte kraftigt (Arkivfoto).

En mand fra Ræhr ved Hanstholm vågnede pludseligt klokken 03 i nat, og konstaterede at hans stuehus brændte. Heldigvis var det tids nok til, at manden kunne komme helskindet ud af huset, og selv kontakte brandvæsnet.

- Som det ser ud nu, så tyder alt på, at det er en brændeovn, som har været skyld i branden, siger Carsten Henriksen, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Polit.

Da Manden vågnede, stod huset så meget i flammer, at det var et held, at han kom ud i live.

- Huset var så overtændt, at brandvæsnet måtte have assistance fra Beredskabsstyrelsen. Så der er altså ikke meget hus tilbage, siger Carsten Henriksen, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Polit.

Brandfolkene var først færdige med slukningsarbejdet klokken 8 fredag morgen.Fredag vil politi og brandvæsnet være til stede på landejendomme på Hedegårdsvej i Hanstholm, for at lave yderligere undersøgelser, og dermed også slå helt fast hvad det var, der antændte branden.Ingen kom til skade under branden.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.