Strejke på Ideal Combi - igen

Aftenholdet på Ideal Combi i Hurup har mandag aften nedlagt arbejdet igen. Kun 6 af de 80 mand på aftenholdet er tilbage på vinduesfabrikken.

Aftenholdet på Ideal Combi i Hurup har mandag aften nedlagt arbejdet igen.

Mandag aften kl 18:30 foretog de 80 ansatte på aftenholdet en afstemning om hvorvidt de skulle nedlægge arbejdet eller ej. Et kvarter efter forlod 74 mand IdealCombi.

Strejken sker på baggrund af at ledelsen vil ændre på tillægsreglerne i forbindelse med aftenarbejde på fabrikken, hvilket betyder, at en medarbejder på aftenholdet i fremtiden vil komme til at tjene ca. 100 kroner mindre om dagen.

En medarbejder, som ønsker at være anonym, fortæller til TV MIDTVEST, at medarbejderstablen er skuffede, forvirrede og frustrerede over ledelsen.

- Ledelsen lytter ikke til os. Der er ingen dialog fra deres side. De siger, vi skal være flexible, men vi bliver ikke betalt for det, fortæller en anonym medarbejder.

Men tillidsrepræsentant, Olav Pedersen, synes ikke, at endnu en arbejdsnedlæggelse er den optimale løsning.

- Det er ikke godt, at de er taget hjem. Jeg tror ikke vi kommer videre med sagen. Jeg tror, det gør forløbet meget værre. Men det er jo deres beslutning, og så må vi tage kampen i morgen, siger Olav Pedersen.

Tillidrepræsentanten opfordrer sine kollegaer til at genoptage arbejdet, da de mister en stor sum penge.

- For det første får de ingen løn, og for hver time, de bliver væk får de en bøde på 80. Så jeg anbefaler kraftigt, at de genoptager arbejdet hurtigst muligt.

 

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Erhverv.