Stort rekordforsøg: Følg surfers 130 kilometer lange tur til Norge

Den danske verdensmester i Stand Up Padling, Casper Steinfath, er lige nu midt i sit rekordforsøg i at være den første i verden, der krydser Skagerrak på et surfbræt.

130 kilometer lyder måske ikke af meget, men det er det når det hele skal foregå på et surfbræt.

Den 24-årige verdensmester i Stand Up Padling, Casper Steinfath, er lige nu midt i sit rekordforsøg, hvor han padler fra Hirtshals til Kristiansand i Norge.

Han tog afsted klokken 1.20 natten til søndag, og turen forventes at vare 18 til 24 timer. Så han vil – hvis mission lykkes - nå Kristianssand mellem klokken 19 og 01 søndag aften.

Andet forsøg

Det er den 24-årige Klitmøller-drengs andet forsøg på at krydse Skagerrak.

Sidste år måtte han give op blot 12 kilometer fra mål, da en kuling truede med at blæse ham ud af kurs. Han har siden sidste år arbejdet hårdt på at rette op på sine fejl. Han blev blandt andet søsyg i de første to timer i mørket uden horisont. I den seneste måned er han gået i seng kl. 18 og stået op klokken tre for at træne, så kroppen har vænnet sig til at padle om natten.

Casper Steinfath har konstant en gummibåd efter sig med to livreddere om bord, og bag den ligger der en større følgebåd med 12 mand om bord. 

TV MIDTVEST er med på følgebåden, og du kan følge rekordforsøget herunder:

liveblog

Viking Crossing 2.0

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.