Stem Nationalpark Thy ind som et vidunder

Nationalpark Thy er med i konkurrencen om at blive et af verdens 7 nye vidundere. Men der er brug for at flere danskere stemmer på parken.

 Nationalpark Thy vil med VisitDenmark i spidsen, meget gerne være et af verdens syv nye vidundere. (New Seven Wonders of Nature).  Nationalparken overlevede det første udskilningsløb, og er nu med i kapløbet blandt 261 andre natur-områder. 

Beder folk om at stemme

Tirsdag den 7. juli ved midnat slutter den næste afsteming, der afgør om nationalparken kommer med til næste rundte, hvor der kun er 77 pladser tilbage. Men parken er i de seneste dage røget længere og længere ned på listen, og beder derfor om hjælp fra befolkningen.

Nationalparken sakker agterud

”De 77 kandidater til næste runde fordeler sig på 7 forskellige ’terræn-kategorier’, hvorfra de 11, som får flest stemmer i hver enkelt kategori, kvalificerer sig. Lige nu ligger Nationalpark Thy nummer 8, og ser således ud til at gå videre. Men for få dage siden lå vi som nummer 6, og hvis vi ikke får flere stemmer i Thys favør, kan vi godt risikere alligevel at ryge ud her til sidst”, forklarer Sisse Wildt.

Afgiv din stemme ved at klikke her.

Mere om nationalparken:

Thy vil være verdensarv. (4. december 2009)Nationalpark Thy gået videre. (12. januar 2009)

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Natur.