Stadig ude i kulden: Skuffet festival-medstifter forsøgte comeback, men blev ikke valgt

Efter 12 års arbejde er Mads Dahl ikke længere en del af teamet bag Alive Festival i Thisted.

I 2008 var Mads Dahl med til at starte festivalen Alive i Thisted, og lige siden har han været en del af et team af fire personer, der står for den.

Men omkring 1. september opsagde bestyrelsen i foreningen Thy Alive den 32-årige festivalmedstifter. Beslutningen skyldtes samarbejdsproblemer, som de ikke kunne komme til livs, skrev festivalens forperson Mille Møller Nielsen dengang på Facebook.

Mads Dahl ønskede dog ikke at gå uden kamp, og til en generalforsamling lørdag forsøgte han så at stille op til bestyrelsen, men han fik ikke nok stemmer. Det skriver Nordjyske.

- Om jeg er færdig med Alive Festival? Det er jeg i hvert fald for nuværende. Jeg må finde andre projekter at engagere mig i. Jeg er da skuffet over, at man ikke kan bruge mig, men tilfreds med, at jeg fik lejlighed til at tale min sag, og over, at jeg fik mange gode reaktioner på det, siger Mads Dahl til avisen.

Mads Dahl var i 2008 med til at starte Thy Alive. Billedet her er fra 2011, hvor han var i gang med at planlægge årets festival.
Mads Dahl var i 2008 med til at starte Thy Alive. Billedet her er fra 2011, hvor han var i gang med at planlægge årets festival.
Foto: TV MIDTVEST / arkiv

Forperson Mille Møller Nielsen fortalte efter mødet til avisen, at det drejede sig om samarbejdsproblemer, men da det var et personaleanliggende, kunne hun ikke sige yderligere. Hun fortalte dog, at generalforsamlingen forløb stille og roligt og i en god tone.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.